Parteneri

  • SoftONE

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importati furnizori de solutii software ERP, CRM si aplicatii web & mobile din Europa de Sud-Est.
Avand sediul central in Atena, Grecia, SoftOne ofera optiuni de gazduire a solutiilor de business atat pe serverul clientului, cat si in Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mica, medie, cat si organizatiilor mari. SoftOne are in prezent peste 100 de angajati, o sucursala in Salonic si o subsidiara in Romania. SoftOne Technologies este „Microsoft Gold Certified Partner”.

SoftOne a intrat pe piata romaneasca avand o vasta experienta la nivel regional, precum si solutii inovatoare, dinamice si care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni in intampinarea nevoilor pietei locale. Compania are o echipa specializata cu experienta semnificativa in dezvoltarea de software pentru afaceri si servicii cloud.
Contact: www.softone.ro

 

 

  • CertSIGN

certSIGN, companie membră a grupului UTI, este furnizor acreditat de servicii de certificare.

Soluţiile certSIGN sunt dezvoltate integral în Romania şi proiectate special pentru necesităţile specifice ale afacerii tale. De la certificate digitale calificate până la soluţii complexe de securitate care au trecut testele de interoperabilitate NATO, certSIGN a luat toate măsurile pentru ca informaţiile tale să fie în siguranţă.

Beneficiind de o echipă cu peste 10 ani de experienţă în domeniu, certSIGN îţi oferă mijloacele sigure prin care poţi aplica semnatura electronica şi asigura confidenţialitatea informaţiilor tale.

certSIGN te ajută să protejezi informaţiile electronice, de la contracte şi tranzacţii online până la informaţii salvate pe staţiile de lucru şi servere.
Contact: www.certsign.ro

         

PartenerAcest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.