Verconta

VERCONTA SRL, societate infiintata in anul 2002, inscrisa in Registrul Comertului Dolj sub nr J16/256/2002, CUI 14542842 are ca obiect de activitate servicii de contabilitate si consultanta in domeniul contabil-financiar.

Putem efectua pentru clientii nostri lucrari in domeniul mai sus amintit pe pachete de servicii sau servicii complete incluzand toate lucrarile contabile ce trebuie efectuate pentru o societate care sunt cerute de legislatia in vigoare precum si rapoarte suplimentare solicitate de client .

Alte servicii pe care le putem oferi sunt documentatii cerute de banci pentru obtinerea de credite si intocmirea si certificarea bilanturilor contabile .

Firma isi desfasoara activitatea la sediu, in Craiova,str.Cpt Nicolaie Vulovici ,bl D18,sc2,ap 4 si este administrata de:
 ŢUCU VERA si
 SAVULESCU GABRIELA -experti contabili.

Clienti mai importanti:

–SIMODE IMPEX –concesionar Peugeot;
-ELKATEX SRL -confectii export;
-ATHRIUM CONSTRUCT -constructii cladiri rezidentiale

         

PartenerAcest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).