Detalii Convertor CAEN

Convertor CAEN Rev.1 la CAEN Rev.2

De la 1 ianuarie 2008, activitatile din economia nationala au fost clasificate dupa o structura noua, conform standardelor UE. Noul sistem de codificare va fi valabil in spatiul UE, iar firmele romanesti vor putea sa participe la orice licitatie europeana. In noua versiune a CAEN se gasesc patru noi sectiuni, 26 de diviziuni, 48 de grupe si 101 clase in plus fata de versiunea anterioara. Aceasta inseamna ca noua codificare este mult mai detaliata si permite ca datele si rapoartele statistice sa aiba o acuratete mult mai mare.

Pentru a veni in ajutorul acelora care vor sa isi actualizeze actul constitutiv cu noile coduri CAEN firma noastra a conceput un pogramul de conversie rapida coduri de la CAEN Rev.1 la CAEN Rev.2, confom Editiei revizuite a Clasificarii Activitatilor din Economia Nationala care a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 293 din 03.05.2007 si care a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2008. Programul este de tip client-server si permite accesul de pe orice claculator care are o conexiune Internet, un utilizator si o parola pusa la dispozitia dvs.

Pentru informatii suplimentare si comenzi ne puteti contacta la tel: Tel: 0722-351.905. Persoana de contact Victor Raducanoiu.

         

PartenerAcest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).